16:00

Stuvsta FF

Referat: Tungelsta IF - Stuvsta FF

Så var serien äntligen igång efter en väldigt lång försäsong!
Vi kom till Tungelsta med 15st väldigt taggade spelare. Vi inleder dock matchen lite stressigt med en hel del oskärpa i passningsspelet. Vi har svårt att få igång spelet, det blir ryckigt med många inkast. Mycket vilja men inget skönspel. Ovanan av matchspel syntes tydligt i första halvlek. Vi skapar i alla fall en del chanser men skotten kommer ganska långt utifrån och inte med bästa precision. I mitten av första halvlek gör Malva 1-0 och nu hoppas vi att få igång spelet ordentligt. 1-0 står sig till halvtid.

I halvtid pratar vi mycket om att hitta bättre tålamod i passningsspelet det visade vi prov på direkt i andra halvlek.

Det tar bara några minuter så gör Ida 2-0. Några minuter senare får vi hörna från höger som Roshi slår perfekt och Sofia nickar välplacerat in 3-0. Malva lyckas göra ytterligare 2 fina mål och Felicia placerar mycket snyggt in bollen till slutresultatet 6-0.

Efter en trevande inledning så tar vi över matchen helt i andra halvlek. Vi är mycket nöjda med resultatet i vår första seriematch och räknar med att det blir en spännande höstsäsong! Vi tackar Tungelsta och domaren för en bra match. Stort tack även till vår härliga publik som tittade på matchen i värmen.

Nästa seriematch är mot Tullinge den 25/8. Vi ses där!